Εισαγωγή

Εκτύπωση

ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΣΕΣΕ CΜD

(ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ:

CARREFOUR – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, DIA)

 

Το 1982  ιδρύθηκε Παν-Αττικό Σωματείο στα σούπερ μάρκετ του Μαρινόπουλου με την επωνυμία Σωματείο εργαζομένων στις, ΝΙΚΗ Α.Ε., ΕΤΑΒΙΚ Α.Ε., ΚΟΦΙΜΑΡ Α.Ε. Αθηνών Πειραιώς Περιχώρων.

Το σωματείο αυτό μετά από απαίτηση πολλών συναδέλφων και με τις ανάλογες τροποποιήσεις του καταστατικού του πήρε την σημερινή του μορφή και καλύπτει πλέον, όλους τους εργαζόμενους, όλων των ειδικοτήτων, σε όλη την Ελλάδα των εταιρειών ΚΑΡΦΟΥΡ – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ A.E. και DIA ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Το ΣΕΣΕΚΜD διοικείται από 9μελή Διοίκηση που εκλέγεται κάθε 3 χρόνια.

Η δομή του προβλέπει περιφερειακά παραρτήματα νομαρχιακού επιπέδου με Διοικητικά συμβούλια που εκλέγονται από εργαζόμενους του κάθε Νομού. Τέτοια παραρτήματα έχουν δημιουργηθεί μέχρι σήμερα στους νομούςΑττικής, Θεσσαλονίκης, ΗρακλείουΚρήτης, Λάρισας, Αχαΐας, Καβάλας, Καρδίτσας, Μαγνησίας, Θεσπρωτίας, Φλώρινας, Άρτας, Τρικάλων και είμαστε σε διαδικασία δημιουργίας παραρτημάτων και σε άλλους νομούς.

Το Σωματείο μας πάντα πρωτοστατούσε και συνεχίζει ακόμη και σήμερα να πρωτοστατεί, στους μικρούς και μεγάλους αγώνες που αναπτύχθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, ανάλογα πάντα με τις δυνάμεις που κάθε φορά οι ίδιοι εργαζόμενοι του έδιναν, για τα συμφέροντα όλων μας.

Αγώνες για τις Εργασιακές Σχέσεις, το Ασφαλιστικό, τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, το Ωράριο, την Υγεία, την Παιδεία, την Ειρήνη κ.τ.λ. ήταν στις άμεσες προτεραιότητές του, όπως εξάλλου παραμένουν και σήμερα.

Προβάλει όμως  άμεση και επιτακτική η ανάγκη, όλοι οι εργαζόμενοι, όχι μόνο να εμπιστεύονται το Σωματείο τους και να προσφεύγουν σε αυτό σε κάθε τους πρόβλημα, αλλά και να συμμετέχουν ενεργά σε αυτό, να γίνουν μέλη του αποστέλλοντας άμεσα την αίτηση εγγραφής τους  και όλοι ενωμένοι να αγωνιστούμε για να καλυτερέψουμε την θέση μας .

Αφίσες

Μετάφραση της σελίδας


Στοιχεία επικοινωνίας

 

Σωκράτους 51 - 2ος Όροφος

Αθήνα

Τ.Κ. 10552

 

Τηλέφωνο: 2105229813

Fax: 2105229813

E-mail: sesem  otenet.gr