Εισαγωγή

Εκτύπωση

ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ Σ.Ε.Σ.-Ε.Υ.Σ.

(ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ:

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ)

 

Το 1982  ιδρύθηκε Παν-Αττικό Σωματείο στα τότε σούπερ μάρκετ του Μαρινόπουλου με την επωνυμία Σωματείο εργαζομένων στις, ΝΙΚΗ Α.Ε., ΕΤΑΒΙΚ Α.Ε., ΚΟΦΙΜΑΡ Α.Ε. Αθηνών Πειραιώς Περιχώρων.

Το Σωματείο αυτό με την συγχώνευση του 2000 των εταιρειών Μαρινόπουλου, ΚΟΝΤΙΝΕΝΤ και CARREFOUR, πείρε την μορφή του Πανελλαδικού Σωματείου εργαζομένων στις Επιχειρήσεις ΚΑΡΦΟΥΡ – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, DIΑ και μετά την Απόφαση εξυγίανσης  8/16-01-2017 και πάντα με τις  ανάλογες τροποποιήσεις του καταστατικού του πήρε την  σημερινή του μορφή και καλύπτει πλέον, όλους τους εργαζόμενους, όλων των ειδικοτήτων, σε όλη την Ελλάδα των εταιρειών «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ»

Το Πανελλαδικό «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» Σ.Ε.Σ.-Ε.Υ.Σ. διοικείται από Κεντρική Διοίκηση που εκλέγεται κάθε 3 χρόνια και η δομή του προβλέπει Κεντρική Διοίκηση Επιτροπής Υγείας και Ασφάλειας καθώς και περιφερειακά παραρτήματα νομαρχιακού επιπέδου με Διοικητικά συμβούλια που εκλέγονται από εργαζόμενους του κάθε Νομού. Τέτοια παραρτήματα έχουν δημιουργηθεί μέχρι σήμερα στους νομούς: Αττικής, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου Κρήτης, Λάρισας, Αχαΐας, Κορινθίας, Καρδίτσας, Μαγνησίας, Θεσπρωτίας, Φλώρινας, Άρτας, Τρικάλων, Πρεβέζης, Κοζάνης, Κομοτηνής, Ημαθίας, Κυκλάδων, Μεσσηνίας, Αργολίδας, Λευκάδας, Δωδεκανήσου, και είμαστε σε διαδικασία δημιουργίας παραρτημάτων και σε άλλους νομούς.

Το Σωματείο μας πάντα πρωτοστατούσε και συνεχίζει ακόμη και σήμερα να πρωτοστατεί, στους μικρούς και μεγάλους αγώνες που αναπτύχθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, ανάλογα πάντα με τις δυνάμεις που κάθε φορά οι ίδιοι εργαζόμενοι του έδιναν, για τα συμφέροντα όλων μας.

Αγώνες για διασφάλιση των θέσεων εργασίας, τις Εργασιακές Σχέσεις, το Ασφαλιστικό, τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, το Ωράριο, την Υγεία, την Παιδεία, την Ειρήνη κ.τ.λ. ήταν στις άμεσες προτεραιότητές του, όπως εξάλλου παραμένουν και σήμερα.

Προβάλει όμως  άμεση και επιτακτική η ανάγκη, όλοι οι εργαζόμενοι, όχι μόνο να εμπιστεύονται το Σωματείο τους και να προσφεύγουν σε αυτό σε κάθε τους πρόβλημα, αλλά και να συμμετέχουν ενεργά σε αυτό, να γίνουν μέλη του αποστέλλοντας άμεσα την αίτηση εγγραφής τους  και όλοι ενωμένοι να αγωνιστούμε για να καλυτερέψουμε την θέση μας .

Αφίσες

Ημερολόγιο

Τον προηγούμενο μήνα Ιούλιος 2024 Τον επόμενο μήνα
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
week 27 1 2 3 4 5 6 7
week 28 8 9 10 11 12 13 14
week 29 15 16 17 18 19 20 21
week 30 22 23 24 25 26 27 28
week 31 29 30 31

Μετάφραση της σελίδας


Στοιχεία επικοινωνίας

 

           Πανεπιστημίου  59 - 2ος όροφος

Αθήνα

Τ.Κ. 10552

 

Τηλέφωνο: 2105229813

Fax: 2105229813

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.