Κοινό δελτίο τύπου των σωματείων στο εμπόριο και τις υπηρεσίες για τα γεγονότα στις 20/10/2011 και τη δολοφονία του συναδέλφου μας

Εκτύπωση

Τα κλαδικά και επιχειρησιακά σωματεία εμπορίου και υπηρεσιών, εκφράζουμε στην οικογένεια του δολοφονημένου συναδέλφου οικοδόμου τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Καταγγέλλουμε τη δολοφονία του συναδέλφου που ήταν αποτέλεσμα της επίθεσης που εξαπέλυσαν φασιστοειδή, αναρχικοί, χρυσαυγίτες, άνθρωποι του Καρατζαφέρη, οι γνωστοί κουκουλοφόροι που ξεπήδησαν μέσα από το λεγόμενο κίνημα ¨ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ¨ στην οδό Βασ. Γεωργίου.

Όλοι αυτοί μαζί με την κυβέρνηση και τους κατασταλτικούς μηχανισμούς της κυβέρνησης δεν είναι απλά εχθροί και αντίπαλοι του οργανωμένου λαϊκού κινήματος αλλά όπως αποδεικνύεται είναι οπλισμένοι και εξοπλισμένοι να αφαιρούν ζωές για να στηρίξουν τα κέρδη των μονοπωλίων. Είναι οι ίδιοι μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται κάθε φορά που το οργανωμένο λαϊκό κίνημα βάζει εμπόδια στην υλοποίηση της εγκληματικής αντιλαϊκής πολιτικής.

Δεν είναι απλά προβοκάτορες και εγκληματίες, είναι σύμμαχοι της αστικής τάξης και των μονοπωλίων.

Υποσχόμαστε στους χιλιάδες εργαζόμενους και εργαζόμενες που μαζί δώσαμε μάχη δυναμική, σκληρή στους τόπους δουλειάς στη 48ωρη απεργία ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας οργανώνοντας την πάλη μας σε κάθε χώρο δουλειάς, ενημερώνοντας τους εργαζόμενους και ατσαλώνοντας τους απέναντι στους εχθρούς μας που είναι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τα κόμματα της πλουτοκρατίας, το κεφάλαιο, η Ε.Ε. και όλες οι παραπάνω δυνάμεις.

Καταγγέλλουμε και ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης που επιχειρούν να χρεώσουν στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα ευθύνες για τα επεισόδια και για τη δολοφονία του συναδέλφου.

Με περισσότερη ορμή και αποφασιστικότητα να οργανωθούμε στα σωματεία μας, να οξύνουμε την ταξική πάλη, να τσακίσουμε τους μηχανισμούς , τα κόμματα και τις πολιτικές που τα θρέφουν.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΝ. ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ & ΓΡΑΦΕΙΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΙΔ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ DIA

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ LIDL Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ PRAKTIKER

Αφίσες

Ημερολόγιο

Τον προηγούμενο μήνα Οκτώβριος 2018 Τον επόμενο μήνα
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
week 40 1 2 3 4 5 6 7
week 41 8 9 10 11 12 13 14
week 42 15 16 17 18 19 20 21
week 43 22 23 24 25 26 27 28
week 44 29 30 31

Μετάφραση της σελίδας


Στοιχεία επικοινωνίας

 

Σωκράτους 51 - 2ος Όροφος

Αθήνα

Τ.Κ. 10552

 

Τηλέφωνο: 2105229813

Fax: 2105229813

E-mail: sesem  otenet.gr