Ανακοίνωση - καταγγελία για το διασπαστικό σωματείο "Ο ΚΡΙΚΟΣ"

Εκτύπωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΚΡΙΚΟΣ»

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας, στην ανοιχτή Συνεδρίασή του την Κυριακή 5/9/04, μεταξύ άλλων θεμάτων εξέτασε και την επισυναπτόμενη επιστολή που του κοινοποίησε η Εταιρεία και η οποία αφορούσε καταγγελία του διασπαστικού Σωματείου «Ο ΚΡΙΚΟΣ», για τον συνάδελφο και αντιπρόσωπο του Σωματείου μας στις Αποθήκες Δρυμού Θεσ/κης, Θεολογίδη Μιχαήλ.

Τόσο το Δ.Σ. όσο και οι παρευρισκόμενοι  συνάδελφοι, αφού έλαβαν γνώση της επιστολής αυτής, ομόφωνα καταδίκασαν πέρα για πέρα ως συκοφαντική, αντισυναδελφική και έξω από κάθε συνδικαλιστική δεοντολογία, την ενέργεια αυτή και ομόφωνα εκτίμησαν ότι οι συγκεκριμένοι, προκειμένου να πετύχουν τις προσωπικές τους και μόνο επιδιώξεις, καταντούν και επικίνδυνοι, αφού δε διστάζουν να στραφούν και ενάντια σε αυτούς που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν. 

Κοινή επίσης ήταν η εκτίμηση όλων ότι σκοπός αυτής της επιστολής ήταν και η προσπάθεια των συγκεκριμένων, να δείξουν στην Επιχείρηση ότι μπορεί να τους χρησιμοποιήσει, εάν θέλει, ενάντια στο Πανελλαδικό Σωματείο, αφού δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να σπιλώσουν και να συκοφαντήσουν τον οποιοδήποτε.

Συνάδελφοι, το Δ.Σ. του Σωματείου μας καλεί τον καθένα από εσάς να βγάλει τα συμπεράσματά του, να συμμετέχει σε όποια συνδικαλιστική ή άλλη οργάνωση θέλει και του υποσχόμαστε ότι, όπως μέχρι σήμερα, έτσι και στο μέλλον θα αγωνιζόμαστε για να έχει ο καθένας μας αυτό το δικαίωμα. Θα ήμαστε όμως αμείλικτοι με όσους προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν εργαζόμενους για να πετύχουν τις προσωπικές τους επιδιώξεις ή, ακόμη χειρότερα, με όσους, στην προσπάθειά τους να εξυπηρετήσουν προσωπικά ή άλλα συμφέροντα, γίνονται ακόμη και «γιατροί» ή ό,τι άλλο και συκοφαντούν όποιον τους μπαίνει εμπόδιο.

Τους λέμε δε ότι επικίνδυνος για να δημιουργήσει ατύχημα στους άλλους συναδέλφους δεν είναι ο συνάδελφος Θεολογίδης, που, όπως διαβεβαιώνουν όλοι οι επιστήμονες γιατροί, χαίρει άκρας υγείας, αλλά επικίνδυνοι για όλη την εργατική τάξη είναι αυτοί που προσπαθούν να  πουλήσουν εκδούλευση συκοφαντώντας εργαζόμενους.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, εκφράζοντας και όλους τους εργαζόμενους στην CARREFOUR και τα DIA, δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό του Συνάδελφου Θεολογίδη Μιχάλη και θα τον στηρίξουμε με κάθε μέσον, στην περίπτωση που και ο ίδιος εκτιμήσει ότι πρέπει να στραφεί ακόμη και ένδικα ενάντια σε αυτούς που τον συκοφαντούν. Καλούμε δε και την Επιχείρηση να μην προβεί σε καμία ενέργεια κατά του Συναδέλφου Θεολογίδη γιατί θα μας βρει δυναμικά αντίθετους.

Αφίσες

Ημερολόγιο

Τον προηγούμενο μήνα Απρίλιος 2019 Τον επόμενο μήνα
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
week 14 1 2 3 4 5 6 7
week 15 8 9 10 11 12 13 14
week 16 15 16 17 18 19 20 21
week 17 22 23 24 25 26 27 28
week 18 29 30

Μετάφραση της σελίδας


Στοιχεία επικοινωνίας

 

Σωκράτους 51 - 2ος Όροφος

Αθήνα

Τ.Κ. 10552

 

Τηλέφωνο: 2105229813

Fax: 2105229813

E-mail: sesem  otenet.gr