ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Εκτύπωση

ΣΑΣ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ-ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

 

ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

 

                                                                                           Τρίκαλα 13/06/2017

       

          Εμείς οι εκατοντάδες απλοί εργαζόμενοι στο νομό Τρικάλων που στηρίζουμε το «ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ», στις εκλογές των ιδιωτικών υπαλλήλων του Νομού,  καταγγέλλουμε σε όλη την εργατική τάξη, την άνανδρη τραμπούκικη και τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια των εκλογών, οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας, από τραμπούκους που καθοδηγούνταν από τοπικά και όχι μόνο, επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ και δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με το Σωματείο.

 

          Βλέποντας ότι οι απλοί, πραγματικοί και μοναδικοί αγωνιστές εργαζόμενοι στο νομό, που κατά κύριο λόγο προέρχονται από τα σούπερ μάρκετ πρώην Μαρινόπουλος, τους γύρισαν την πλάτη, ειδικά και μετά την αντεργατική, επαίσχυντη στάση που κράτησαν ενάντιά τους στις τελευταίες εξελίξεις, έφτασαν στο σημείο  όχι μόνο να προπηλακίσουν, να συκοφαντήσουν, να απειλήσουν, να βρίσουν αλλά ακόμα και να χειροδικήσουν με αποτέλεσμα το πρωτοπαλίκαρό τους «Γιώργος Λιατίφης» να στείλει στο νοσοκομείο τραυματισμένη, την αγωνίστρια και  υποψήφια με το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Θεοδώρου Κυριακή.

          Είναι οι ίδιοι που πλειοδοτούν στη δημιουργία διασπαστικών σωματείων.                Που συκοφαντούν και στέλνουν στο πυρ το εξώτερο κάθε τίμιο αγωνιστή που τολμά να εκφράζει άποψη και δεν υποτάσσεται στον άκρατο κομματικό επαγγελματισμό τους. Αυτοί που μέσω διάφορων Συλλόγων Εμποροϋπαλλήλων προσφέρουν μέγιστη  υπηρεσία στην εργοδοσία. Αυτοί που  αδιαφορούν παντελώς για ένα ολόκληρο κλάδο, με πάνω από 300.000 εργαζόμενους,  που με ευθύνη τους παραμένει εδώ και δεκαετίες ανοργάνωτος και ανυπεράσπιστος απέναντι στο τσουνάμι των αλλεπάλληλων επιθέσεων Κυβέρνησης και εργοδοσίας. Είναι αυτοί που πρόσφατα όπως όλοι θυμούμαστε κατανάλωσαν όλη τους την «ταξική αγωνιστικότητα» στην προσπάθεια να διαλύσουν το μοναδικό Σωματείο στον κλάδο που συσπειρώνει χιλιάδες εργαζόμενους και εδώ και 35 χρόνια παράμενε το μοναδικό μέσο  αντίστασης των εργαζομένων όχι μόνο στο Μαρινόπουλο αλλά και σε όλο τον κλάδο.

          Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο Εμπόριο και όχι μόνο, να καταδικάσουν και να απομονώσουν τη γνωστή τραμπούκικη και προβοκατόρικη ομάδα που λειτουργεί πλέον πανελλαδικά απροκάλυπτα σαν το δεξί χέρι της εργοδοσίας, αλλά και τους εργαζόμενους των Τρικάλων να συσπειρωθούν ακόμη περισσότερο στο κλαδικό σωματείο τους και να το καταστήσουν προπύργιο των αγώνων τους και όχι  φερέφωνο χειραγώγησης και υποταγής των εργαζομένων.

 

 

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Αφίσες

Ημερολόγιο

Τον προηγούμενο μήνα Αύγουστος 2020 Τον επόμενο μήνα
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
week 31 1 2
week 32 3 4 5 6 7 8 9
week 33 10 11 12 13 14 15 16
week 34 17 18 19 20 21 22 23
week 35 24 25 26 27 28 29 30
week 36 31

Μετάφραση της σελίδας


Στοιχεία επικοινωνίας

 

Σωκράτους 51 - 2ος Όροφος

Αθήνα

Τ.Κ. 10552

 

Τηλέφωνο: 2105229813

Fax: 2105229813

E-mail: sesem  otenet.gr