ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΗΤΡΩΑ

Εκτύπωση

                                                             

 

 

Αθήνα 16/01/2017

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

      Προς,

  1. Συνδικαλιστικούς φορείς.
  2. Έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
  3. Πίνακες ανακοινώσεων Σωματείου

 

Ενώ εδώ και αρκετό καιρό οι πέντε γνωστοί διαγραμμένοι από το Σωματείο μας για υφαρπαγή του μητρώου μελών και την κατάχρηση της περιουσίας του Παραρτήματος του Σωματείου μας στην Θεσσαλονίκη προσπαθούν να επιβληθούν συνδικαλιστικά σε εργαζόμενους της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο, μέσω ενός Σωματείου που ίδρυσαν, το οποίο άλλοτε φέρει τον τίτλο «Σωματείο Εργαζομένων στον Όμιλο Μαρινόπουλου Βορείου Ελλάδας» και άλλοτε παρουσιάζεται προβοκατόρικα με τον ίδιο τίτλο με το Σωματείο μας, «Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Καρφούρ Μαρινόπουλος» πλαστογραφώντας αυτό το μητρώο, παράλληλα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη υφαρπαγή και άλλων μητρώων μελών μας από τα αρχεία διάφορων Εργατικών Κέντρων.

 

Τελευταία περίπτωση, σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, είναι η εξαφάνιση του μητρώου των μελών μας και από τα δικά του αρχεία.

Είναι προφανές τέτοιου είδους ενέργειες που αποσκοπούν και πως κάποιοι ποδοπατούν κάθε έννοια συνδικαλιστικής δεοντολογίας αλλά και χρησιμοποιούν ακόμη και τα αυστηρώς προσωπικά δεδομένα των εργαζομένων προκειμένου να κερδοσκοπήσουν σε βάρος τους.

Καλούμε όλα τα Εργατικά Κέντρα και την Ο.Ι.Υ.Ε. να πάρουν όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα που είναι υποχρεωμένοι, προκειμένου να διασφαλίσουν τα προσωπικά δεδομένα των εργαζομένων αλλά και να κατονομάσουν και να στραφούν νομικά και συνδικαλιστικά ενάντια σε όποιες «συνδικαλιστικές συμμορίες», προβαίνουν σε τέτοιου είδους ενέργειες.

Δηλώνουμε ότι το Σωματείο μας είναι αυτό που συσπειρώνει και εκπροσωπεί ενιαία μέσα από τα 24 Παραρτήματά του σε όλη την Ελλάδα, για πάνω από 35 χρόνια, όλους τους εργαζόμενους στο Μαρινόπουλο και όποιο συνδικαλιστικό δευτεροβάθμιο όργανο δέχεται τέτοια συνδικαλιστικά μορφώματα στις γραμμές του ή καλύπτει τέτοιες πρακτικές θα είναι απόλυτα συνένοχο αλλά και υπόλογο απέναντι σε όλη την εργατική τάξη της χώρας .

Τέλος κάνουμε γνωστά τα 24 Παραρτήματά μας ανά την Ελλάδα που μέσω  αυτών και  μόνο, υπό την  Κεντρική τους Διοίκηση, εκπροσωπούνται όλοι οι εργαζόμενοι στο Μαρινόπουλο:

Επτά (7) Παραρτήματα Βορείου Ελλάδας:Ν.Θεσσαλονίκης, Ν.Πιερίας, Ν.Ημαθίας, Ν.Κοζάνης, Ν.Ροδόπης, Ν.Ξάνθης, Ν.Φλώρινας.

Εννιά (9) Παραρτήματα Θεσσαλίας, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων:Ν.Λάρισας, Ν.Τρικάλων, Ν.Καρδίτσας, Ν.Μαγνησίας. Ν.Άρτας, Ν.Πρέβεζας, Ν.Θεσπρωτίας, Ν.Λευκάδας, Ν.Κέρκυρας.

Ένα (1) Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας:Ν.Φθιώτιδας,

Δύο (2) Παραρτήματα Πελοποννήσου: Ν. Αχαϊας, Ν. Μεσσηνίας

Πέντε (5) Παραρτήματα Κρήτης, Δωδεκανήσων, Κυκλάδων :Ν.Ηρακλείου,  Ν.Χανίων, Ρόδου, Κω και Σύρου.

 

 

Αφίσες

Ημερολόγιο

Τον προηγούμενο μήνα Αύγουστος 2020 Τον επόμενο μήνα
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
week 31 1 2
week 32 3 4 5 6 7 8 9
week 33 10 11 12 13 14 15 16
week 34 17 18 19 20 21 22 23
week 35 24 25 26 27 28 29 30
week 36 31

Μετάφραση της σελίδας


Στοιχεία επικοινωνίας

 

Σωκράτους 51 - 2ος Όροφος

Αθήνα

Τ.Κ. 10552

 

Τηλέφωνο: 2105229813

Fax: 2105229813

E-mail: sesem  otenet.gr