Ανακοινώσεις 2013

Ανακοίνωση για καθυστέρηση πληρωμής

Εκτύπωση

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Αθήνα31/12/2013

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Σωματείου μας καταγγέλλει για άλλη μια φορά, σαν τουλάχιστον προκλητική, αυθαίρετη και απαράδεκτη, την στάση της μεγαλοεργοδοσίας Μαρινόπουλου, να μην πληρώσει κανονικά τους εργαζόμενους.

Ενώ μέχρι χθες το απόγευμα, η εκπρόσωπος της εταιρείας, αντικρούοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν, διαβεβαίωνε με κατηγορηματικό τρόπο, τον Πρόεδρο του Σωματείου, ότι η πληρωμή θα γίνει κανονικά, αυτό και χωρίς να προηγηθεί καμία ενημέρωση δεν έγινε. Αφού πρώτα διαπιστώθηκε ότι και μέχρι τις 31/12/2013 στις 8.00 π.μ., δεν είχαμε πληρωθεί, έγινε νέα παρέμβαση από τον Πρόεδρο του Σωματείου στην κυρία Μιχαλοπούλου, η οποία και πάλι προσπάθησε να πείσει ότι το πρόβλημα ήταν τεχνικό από την Τράπεζα και το αργότερο μέχρι τις 13.30μ.μ., θα λυθεί.

Περισσότερα...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ., στις συκοφαντίες της πλειοψηφίας της ΟΙΥΕ εναντίον του Σωματείου μας

Εκτύπωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ!

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι

Η πλειοψηφία της ΟΙΥΕ έχει μεγάλο θράσος όταν σε ανακοίνωση που κυκλοφόρησε στις 23/12/2013 εγκαλεί την εργοδοσία με την οποία υπέγραψε συμφωνία προσχώρησης στην συλλογική σύμβαση του 2012 με μειώσεις μισθών κρυφά, χωρίς το σωματείο να γνωρίζει τίποτα και βεβαίως πολύ περισσότερο οι εργαζόμενοι.

Κατηγορεί το σωματείο εργαζομένων στην επιχείρηση Μαρινόπουλος ότι ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα όταν η εργοδοσία (Γαλλική ή Ελληνική) δεν έχει σταματήσει την επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων.

Είναι έτσι ;

Η πλειοψηφία της ΟΙΥΕ ξύνεται στη γκλήτσα του τσοπάνη

Περισσότερα...

Απολογισμός Βιώσιμης & Υπεύθυνης Ανάπτυξης της εταιρείας

Εκτύπωση

Από τoν Απολογισμό Βιώσιμης & Υπεύθυνης Ανάπτυξης της εταιρείας, το τμήμα που αναφέρεται στους εργαζόμενους.

Καμαρώστε τους!

Εκτύπωση

Καμαρώστε τους! Αυτοί υπέγραψαν την επαίσχυντη ΣΣΕ!

Ανακοίνωση για Μειώσεις Επιδομάτων

Εκτύπωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Αθήνα, 20/12/2013

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

η Εταιρεία Μαρινόπουλος, για άλλη μια φορά πρωτοστατεί στην ανελέητη αντεργατική επίθεση, που έχουν εξαπολύσει, κυβέρνηση και μεγαλοεργοδοσία εναντίον μας,  περικόπτοντας αυτή την φορά τα επιδόματα από τους μισθούς μας, αρχής γενομένης από το Δώρο των Χριστουγέννων .

Όπως η εταιρεία  πρωτοστάτησε μέχρι σήμερα, στην εφαρμογή όλων των ελαστικών μορφών απασχόλησης, στην κατάργηση της Κυριακής αργίας, στο πετσόκομμα των αποδοχών μας, με την εφαρμογή μόνο από αυτή και με τις πλάτες της Ο.Ι.Υ.Ε., της Συλλογικής Σύμβασης  στο εμπόριο, που προέβλεπε  μειώσεις αποδοχών 6,7%.

Περισσότερα...

Αφίσες

Μετάφραση της σελίδας


Στοιχεία επικοινωνίας

 

Σωκράτους 51 - 2ος Όροφος

Αθήνα

Τ.Κ. 10552

 

Τηλέφωνο: 2105229813

Fax: 2105229813

E-mail: sesem  otenet.gr