ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Εκτύπωση

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, εργαζόμενοι στον Μαρινόπουλο σε όλη την Ελλάδα.

 

Σε μια στιγμή που η επίθεση της εργοδοσίας, με σύμμαχο τους μνημονιακούς Νόμους της Κυβέρνησης είναι στο κατακόρυφο, σε μια στιγμή που το Σωματείο μας και η Διοίκησή του έχουν να αντιπαλέψουν μια γενικευμένη λυσσαλέα επίθεση ενάντια σε όλους τους εργαζόμενους στην επιχείρηση, βρήκαν κάποιοι την ευκαιρία προκειμένου να επιβάλουν τα άνομα σχέδιά τους και ενόψει μάλιστα των εκλογών του Σωματείου, να κάνουν ότι είναι δυνατόν, να διαβάλουν, να συκοφαντήσουν, με τελικό στόχο να διαλύσουν το Σωματείο. Σχέδια που έχουν να κάνουν με την επιβολή αντιλήψεων στην λειτουργία του Σωματείου,  που είναι μακριά και πέρα από τις αρχές και την λογική του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, που οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι εκπροσωπούν. Επίσης κάνουν ότι μπορούν για να καλύψουν την παράνομη και αντικαταστατική λειτουργία των συγκεκριμένων πέντε ατόμων στην Θεσσαλονίκη που εδώ και τρία χρόνια λειτουργούν ενάντια στους σκοπούς και τις αρχές του Σωματείου, κατακρατούν και διαχειρίζονται  παράνομα και καταχρηστικά τα περιουσιακά του στοιχεία καθώς και βιβλία του, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα αλλά και λειτουργώντας  προβοκατόρικα εναντίον του.

 

  • Είναι αυτοί που τους βλέπετε να γυρίζουν σε κάποια μαγαζιά και να αναρτούν εξώδικα ενάντια στο Σωματείο, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ στον εργοδότη: Τσακίστε το μοναδικό ταξικό Σωματείο στο χώρο που εδώ και 34 χρόνια καταφέρνει να στέκεται όρθιο και να είναι αδιαμφισβήτητο αποκούμπι και στήριγμα των εργαζομένων!
  • Είναι αυτοί που γυρίζουν και ψιθυρίζουν συκοφαντίες εναντίον του Προεδρείου χωρίς να αναφέρονται πουθενά και το χειρότερο από όλα είναι αυτοί που συντονισμένα με τον εργοδότη στις 23/09/2015, ενώ οι ίδιοι έκαναν ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στο Σωματείο και την Διοίκησή του και ούτε λίγο ούτε πολύ ζητούσαν την κατάργηση της νόμιμης Διοίκησης και που τελικά απορρίφθηκαν, ο εργοδότης ανακοίνωνε ταυτόχρονα το κλείσιμο δεκάδων καταστημάτων με αντίστοιχες  απολύσεις οι οποίες με την αποφασιστική παρέμβαση του Δ.Σ. προσωρινά αποτράπηκαν.
  • Τελικά είναι αυτοί που διαχωρίζουν την θέση τους με την σταθερή και απαρέγκλιτη πορεία του Σωματείου, εναγκαλιζόμενοι με αυτά τα άτομα από την Θεσσαλονίκη τα οποία δεν είναι καν μέλη του, κατεβαίνοντας μαζί τους σε κοινό ψηφοδέλτιο.

 

Συνάδελφοι τώρα είναι η ώρα που ο καθένας μας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

 

 Ή αποδεχόμαστε τέτοιου είδους μεθόδους που είναι μακριά από τις αρχές και τους σκοπούς του Σωματείου μας,

 

 Ή συμπορευόμαστε με τους συναδέλφους, νέους και παλιούς, που σε όλη την πορεία του Σωματείου, διαφυλάσσουν  σαν κόρη οφθαλμού, τόσο τις αρχές και τους σκοπούς του Σωματείου, όσο και την αδιαμφισβήτητη ταξική του κατεύθυνση και εκφράζονται μέσα από το:

«ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΡΦΟΥΡ – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, DIA».           

Αφίσες

Ημερολόγιο

Τον προηγούμενο μήνα Οκτώβριος 2018 Τον επόμενο μήνα
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
week 40 1 2 3 4 5 6 7
week 41 8 9 10 11 12 13 14
week 42 15 16 17 18 19 20 21
week 43 22 23 24 25 26 27 28
week 44 29 30 31

Μετάφραση της σελίδας


Στοιχεία επικοινωνίας

 

Σωκράτους 51 - 2ος Όροφος

Αθήνα

Τ.Κ. 10552

 

Τηλέφωνο: 2105229813

Fax: 2105229813

E-mail: sesem  otenet.gr