ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

Εκτύπωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας των εταιρειών «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» και «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» ζήτησε και είχε από τους εκπροσώπους της Εταιρείας άμεση ενημέρωση, στην οποία δεν προστέθηκε  τίποτε περισσότερο ή λιγότερο από αυτή που κυκλοφόρησε στον τύπο.

Σε ερώτησή μας για το πώς ακριβώς θα εκφραστεί αυτό το εγχείρημα και ποιές οι επιπτώσεις για τους εργαζόμενους, μας διαβεβαίωσαν ότι πρόθεση αυτής της συνεργασίας είναι να ξεπεραστούν ολοκληρωτικά τα όποια προβλήματα αντιμετώπιζε η Εταιρεία το τελευταίο διάστημα, να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας αλλά και ότι θα τηρηθούν στο ακέραιο όλες οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες, προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά αυτή η συμφωνία.

Συνάδελφοι, η Διοίκηση του Σωματείου μας θέλει να διαβεβαιώσει όλους τους εργαζόμενους στον Όμιλο ότι όπως εδώ και τριανταπέντε χρόνια αγωνίζεται και υπερασπίζεται αταλάντευτα τα συμφέροντα τους το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και τώρα. Έχοντας ήδη την εμπειρία των συγχωνεύσεων των σούπερ μάρκετ «ΤΡΕΣΚΟ» με τα σούπερ μάρκετ «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ», της συγχώνευσης της «CARREFOUR»με ΝΙΚΗ (ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ) και «CONTINENT»,αλλά και των  εξαγορών από το ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ των «ΞΥΝΟΣ», «ΠΕΙΡΑΪΚΟ», «ΚΡΟΝΟΣ» κ.λ.π., θα αγωνιστούμε για τη διασφάλιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

Όπως πάντα το Σωματείο μας ενδιαφέρονταν και αγωνίζονταν για τα συμφέροντα των εργαζομένων και για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Το ίδιο θα κάνει και τώρα!!!  Μακριά από εμάς η λογική της επιλογής εργοδότη. Δεν έχουμε καμιά σχέση με αυτούς που μας θέλουν «στα κάγκελα» για να μην συνεργαστεί η εταιρεία με αυτόν τον εργοδότη  αλλά ενδεχομένως με κάποιον της δικής τους αρεσκείας. Κλείστε τ’ αυτιά σας στις παντός είδους «σειρήνες» και μην ακούτε όλα αυτά που λένε και γράφουν προσπαθώντας να διαβάλουν και να συκοφαντήσουν τον αγώνα του ταξικού Σωματείου μας και των εργαζομένων, εξυπηρετώντας διάφορα άνομα συμφέροντα και ανταγωνισμούς.

Το Σωματείο μας, κινούμενο όλα αυτά τα χρόνια σε ταξική και αγωνιστική κατεύθυνση και με γνώμονα πάντα τα συμφέροντα των εργαζομένων, έχει καταφέρει σημαντικές κατακτήσεις στο χώρο μας. Είναι δε καταξιωμένο στη συνείδηση όλων των εργαζομένων στον όμιλο, σαν τον κύριο εκφραστή των συμφερόντων τους και η αγωνιστική του δράση λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από τις διοικήσεις της «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.».

Σας καλούμε όπως πάντα σε αγωνιστική ετοιμότητα για να μην διακυβευτούν στο παραμικρό τα συμφέροντά μας με αυτή την συμφωνία και να μην επιτρέψουμε να χαθεί καμιά θέση εργασίας. 

Αφίσες

Ημερολόγιο

Τον προηγούμενο μήνα Απρίλιος 2019 Τον επόμενο μήνα
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
week 14 1 2 3 4 5 6 7
week 15 8 9 10 11 12 13 14
week 16 15 16 17 18 19 20 21
week 17 22 23 24 25 26 27 28
week 18 29 30

Μετάφραση της σελίδας


Στοιχεία επικοινωνίας

 

Σωκράτους 51 - 2ος Όροφος

Αθήνα

Τ.Κ. 10552

 

Τηλέφωνο: 2105229813

Fax: 2105229813

E-mail: sesem  otenet.gr